wooden blocks installed near the Val Chandieu school

At the beginning of the 2019 school year, the surroundings of the Val Chandieu school were equipped with a traffic zone, known as the meeting zone, with the completion of several urbanization works.

Also on January 21 and always in order to secure the road axis located at the intersection of the Clos Grenetier parking lot and the Allée des Chênes, the municipal employees sealed wooden blocks.

Avoid unauthorized parking

These blocks should avoid, in particular, anarchic curb parking for certain vehicles, which turned out to be particularly dangerous on a busy road, due to the proximity of the school.

This achievement reminds us that the meeting area continues to be a space where bicycles, pedestrians and cars must coexist. The speed limit is reduced to 20 km / hour.